У дніпровській лікарні імені Мечникова не збираються звільняти фахівця, яку засудили за корупцію на робочому місці. Детальніше про це розповідає "Про Дніпро" у своєму сюжеті.

Відомо, що голова обласного Центру радіаційної безпеки Раїса Кулікова нещодавно була оштрафована судом за отримання неправомірної вигоди на робочому місці. Спеціаліст отримала хабар у розмірі 11 600 гривень від 5-ти медсестер, за що обіцяла допомогти пройти курси з радіаційної безпеки.

Раїса Кулікова / скріншот з відео

Як виявилося раніше, Раїса Кулікова звільнятися не збирається, про що сама заявила журналістам. За її словами, виплати штрафу було достатньо. Тоді ж керівництво лікарні намагалося ухилитися від розмови, заявивши, що вищевказаний центр до них не ставитися.

Сергій Риженко / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На цей раз журналістам вдалося зустрітися з головним лікарем лікарні Сергієм Риженко, який заявив, що не цікавився ситуацією і ще не читав постанову суду. Дізнавшись трохи подробиць, він заявив, що запропонує Кулікової змінити місце роботи, однак про примусове звільнення мова не йде. Він також додав, що весь колектив лікарні ім. Мечникова засуджує вчинок свого колеги.

Нагадаємо, що в дніпровську обласну лікарню ім. Мечникова на військовому вертольоті доставили важко пораненого бійця ООС.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі терміново нужждается допомоги вчителька.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі борються за життя малюка, який випав з вікна.