В Дніпрі, 18 липня в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.

Про це повідомили очевидці в соціальних мережах.

Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця. За однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

На вільне місце поруч з нею сіла пенсіонерка і почала читати книгу. Коли дівчина обурилася, за пенсіонерку заступилися інші пасажири, які почали ображати дівчину.

Проте, скандалом і лайкою інцидент не закінчився. Один з чоловіків підійшов до дівчини і кілька разів сильно вдарив її по обличчю кулаком, від чого дівчина відлетіла і ударилсь об вікно і поручень. До побиття приєдналися й інші пасажири. Вони також долучилися до рукоприкладства і з силою тягнули дівчину за волосся.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Дівчина сплатила два місця в маршрутці №101, щоб поруч ніхто не сидів, але за це бабусі і стоїть поруч мужик були готові її розірвати.
В результаті бідну пасажирку, яка чесно заплатила за проїзд, побили, розірвали футболку і витягли з автобуса",- написано в повідомленні.

Geplaatst door Vitaliy Demidchenko op Zaterdag 18 juli 2020

Потім постраждалій порвали футболку і виштовхали з маршрутки. Заступилася за неї тільки одна жінка. Весь цей час водій ніяк не реагував на те, що відбувається в салоні і продовжував рух за маршрутом. Зараз розшукується чоловік, який завдав дівчині травми, а також водій, який продемонстрував байдужість до ситуації.

Geplaatst door Vitaliy Demidchenko op Zaterdag 18 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі татусь-псих влаштував пекельний заміс з маршрутниками - кулаком в око

Як повідомляє портал «Знай.ua» Маршрутник вигнав собаку ногою на очах у пасажирів - від стусана пролетіла 2 метри

Також «Знай.ua» писав, що В Дніпрі маршрутник викинув "голого" пасажира на вулицю: "Закон один для всіх"