На Дніпропетровщині провели в останню путь морпіха Ярослава Журавля, який отримав поранення під час засідки під Зайцевим.

Про це повідомляє портал РУДАНА.

Так стало відомо, що в четвер, 23 липня у селі Андріївка Верхньодніпровського району Дніпропетровської області попрощалися із загиблим воїном Ярославом Журавлем. Тіло загиблого героя зустрів живий коридор, стоячи на колінах.

Під Дніпром провели в останню путь морпіха Ярослава Журавля


Відомо, що боєць 35-ї бригади морської піхоти, Журавель Ярослав отримав поранення під час засідки під Зайцевим. Провести в останній шлях укараїнського захисника прийшло понад 30 осіб. На в'їзді в район бойові товариші розгорнули великий синьо-жовтий прапор. Похоронна церемонія відбулася в селищі Водяне, а поховали Ярослава в Андріївці, де він народився і виріс.

Під Дніпром провели в останню путь морпіха Ярослава Журавля


Він намагався забрати тіло свого командира, Дмитра Красногрудь, який підірвався на розтяжці. Сержант Ярослав Журавель і медик Микола Іллин повинні були евакуювати тіло загиблого.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Під Дніпром провели в останню путь морпіха Ярослава Журавля


Для цього представники ОБСЄ домовилися з бойовиками «ДНР» про режим короткого перемир'я. Українські військовослужбовці були одягнені в білі жилети і каски. Незважаючи на всі домовленості, бойовики відкрили вогонь.

Під Дніпром провели в останню путь морпіха Ярослава Журавля


Медик Іллин загинув, а поранений Журавель Ярослав намагався дістатися до підконтрольної української сторони. Його тіло окупанти віддали 21 липня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оксана Забужко відкрила очі українцям на загибель героя під Зайцевим: "Поранений чекав, коли його заберуть".

Як повідомляв портал Знай.ua , на Донбасі окупанти порушували домовленості і атакували українських героїв – четверо постраждалих.

Також портал Знай.ua писав, що на Донбасі з 27 липня вводиться режим повного припинення вогню.