У Дніпрі сталося нещастя-маленький хлопчик випав з вікна багатоповерхівки і помер від отриманих травм. Про трагедію повідомив "Репортер Дніпро". Інцидент стався 10 серпня.

Стали відомі подробиці інциденту. Дитина зі своїм старшим братом грав у квартирі. Діти відкрили вікно, і 4-річний малюк сперся об москітну сітку. Вона не витримала його ваги, і дитина випала з вікна.

Малюк впав з восьмого поверху і отримав складні травми. Його забрала швидка в лікарню, але травми виявилися несумісними з життям. Малюк помер під час надання йому допомоги медиками. За фактом смерті дитини поліція Дніпра відкрила справу.

Варто відзначити, що з настанням тепла почастішали трагічні випадки падіння дітей з вікон. Вони спираються на москітні стки, які не витримують їх ваги і випадають. Деяким щастить залишитися в живих, а інші вмирають від отриманих травм. Тому правоохоронці просять батьків стежити за дітьми і встановити спеціальні замки на вікна, щоб убезпечити дітей від травм.

Варто нагадати, Знай розповідав про аналогічну трагедію у Львові. 4 серпня у Львові на вулиці Рубчака дитина випала з вікна багатоповерхівки. На місце події оперативно прибули наряд патрульної поліції та бригада швидкої допомоги. медики поїталися реанімувати дитину, але у них нічого не вийшло. Малятко померло на місці події.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві дворічна дівчинка отруїлася алкоголем.

Нещодавно Знай передавав, що на Франківщині медики зробили все можливе, що дитина з ураженням електричним струмом вижила.