Міський голова Дніпра Борис Філатов може піти на самоізоляцію через COVID-19. Про це мер розповів в інтерв'ю для телеканалу "Наш".

Читайте Знай в Google News!

За словами Бориса Філатова, нещодавно у його близького друга і всієї його сім'ї виявили коронавірус COVID-19.

“Мій дуже близький товариш захворів. Підтвердилося, що захворів він, його дружина, його дитина. Ми з ним контактували. Дружина заразилася в дитячому садку. У цій ситуації потрібно бути відповідальним. Тому будемо дотримуватися з Вами соціальної дистанції", - сказав Філатов, звертаючись до журналіста.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Міський голова пояснив, що якщо у їхніх спільних знайомих також підтвердиться захворювання, то йому доведеться піти на самоізоляцію. Філатов заявив, що востаннє спілкувався з хворим другом 12 днів тому.

"Зараження проявляється протягом 7-10 днів. Зараз ПЛР-тести проходить наше оточення. Якщо у когось із них результати будуть позитивними, то, я думаю, доведеться піти на самоізоляцію", - зазначив міський голова Дніпра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов вже на законних підставах може заявити, що виграв парі, яке уклав з Володимиром Зеленським влітку минулого року.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов прокоментував події, які на даний момент відбуваються в Білорусі.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов розповів про зацікавленість Генеральної прокуратури щодо нових сміттєвих баків у Дніпрі.