У Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку. Відповідний пост опублікувала Вікторія Мурочка у Facebook-спільноті "ж / м Тополя-1".

Читайте Знай в Google News!

Як написала місцева мешканка, таке собі сміттєзвалище утворилося у дворі будинків №13, 14 і 15 на Тополі-1. На території дитячого майданчика можна побачити купи сміття і поламані лавочки, а в кущах поруч оселився бездомний, який справляє нужду і займається там же онанізмом.

Вікторія звернулася до матусь, які гуляють на цьому майданчику з дітьми, чи нормально їм знаходиться там, а також попросила місцевого депутата розібратися в ситуації якомога швидше.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У коментарях багато відзначили, що виною всьому цьому безладу є алкаші, які постійно гуляють в одній з місцевих наливайок. Її неодноразово намагалися закрити, проте кілька маніпуляцій з грошима і "генделик" знову працює.

Депутат Володимир Бондаренко написав, що часткове рішення вже знайдено. Незабаром він спробує його реалізувати і всі будуть задоволені. Він подякував місцевим жителям за звернення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі співробітники комунальних служб усунули стихійне звалище, яке знаходилося в одному зі спальних районів міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі святкування Дня Незалежності обернулося справжнім кошмаром для комунальників.