У Дніпрі сумують за бійцем ООС Артему Бондаренку, який загинув під час гасіння пожеж на Луганщині. Про скорботну новину розповідає прес-служба Генштабу ООС, а також Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в Луганській області загинув старшина 25-ї окремої повітряно-десантної бригади Артем Бондаренко, який вважався безвісти зниклим. Тіло військовослужбовця було виявлено під завалами бліндажа.

"Як стверджують побратими, в той час як вони гасили пожежу, яка стрімко наближалася до позицій, Артем займався евакуацією військового майна", - пишуть в ООС.

Як написало Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ, Артем Бондаренко пішов в армію добровольцем ще в 2014 році і пройшов Найгарячіші точки війни: Піски, Донецький аеропорт, Авдіївська промзона і багато інших.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У складних ситуаціях, він завжди був прикладом мужності, витримки і честі, доброю і порядною людиною. За це його любили і поважали солдати. Вічна слава і пам'ять воїну-десантнику!",- йдеться в повідомленні.

Сім'я військового, який щодня охороняв наш з вами спокій, перебуваючи на службі, зараз потребує фінансової підтримки. Надати допомогу може кожен з вас, перерахувавши суму на банківську карту: 5168 7573 8955 7515 (Бондаренко Олена Миколаївна, мама Артема).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що діти військовослужбовців, які загинули на Донбасі, захищаючи Україну, розповіли про своїх татусів.

Як повідомляв портал Знай.иа, військові ЗСУ забули про обстріли противника і почали гасити пожежі на Луганщині.

Також Знай.иа писав, що ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими воїнами.