Стало відомо про те, що в Дніпрі знайшли мертвим хлопчика, який зник близько п'яти днів тому. Перші подробиці трагедії.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпрі і у всій області шукали хлопчика, який зник ще 31 Серпня. Решетняку Данилу було 15 років. Допомагали шукати Його всі небайдужі, і співробітники правоохоронних органів.

І ось, на п'ятий день, в п'ятницю 4 вересня, стало відомо про те, що водолази нашили дитину на дні кар'єра.

У день пропажі він відправився купатися на кар'єр, який розташований в селі Старі Козаки. Весь цей час він не виходив на зв'язок. І ось, батьки дізналися про страшну трагедію, яка сталася з їх дитиною.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обставини трагедії належить з'ясувати співробітникам правоохоронних органів. Поки що немає більше ніякої інформації.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Херсонській області мати загинула на очах у власних дітей. Не змогли врятувати.

Поруч з курортним селищному Генгорка, що на Арбатській стрілці, в Азовському морі потонула вагітна жінка.

Діти зуміли витягнути її з воли, але, було занадто пізно.

Нагадаємо, що трагічний інцидент стався біля дамби Кулиничівського водосховища в Харківській області. Там в результаті падіння потонув 15-річний хлопець.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Закарпатті під час проходження туристичного маршруту групою туристів в районі м.Стримба біля с. Колочава Міжгірського району погіршилося самопочуття у киянина внаслідок чого він загинув.

Також, "Знай.иа" писав, що на Львівщині у Яворівському районі у місцевій водоймі потонув хлопчик. Тіло дитини без ознак насильницької смерті витягли на поверхню співробітники Львівської центральної рятувально-водолазної служби.