У Дніпрі власник гаража виявив у приміщенні непрошеного гостя. Плазун вирішив влаштуватися тут і поводився агресивно. Власнику приміщення довелося викликати рятувальників, щоб позбутися від змії. Про це пише Дніпровська панорама.

Чоловік прийшов в гараж і виявив на підлозі змію, він злякався шипіння і викликав рятувальників. Змія спробувала облюбувати гараж на Запорізькому шосе. Рятувальники відловили її і вивезли за межі міста.

Виявилося, що істота була 50 см довжиною. Відловити її виявилося просто. Тому плазуна швидко зловили і відвезли на природу.

Варто нагадати, що у Харкові в центрі була помічена змія. Вона повзла по тротуару і налякала перехожих. Люди не чіпали плазуна, а лише сфотографували його. Вони розповіли, що у змії був дивний окрас, і невідомо отруйна вона чи ні.

Також Знай повідомляв, що в Дагестані молодій дівчині уві сні в рот і шлунок заповзла змія. Життя постраждалої рятували лікарі. Вони на операційному столі витягли зі шлунка дівчини метрову змію. Медики розповіли, що на вулицях міст, в лісосмугах, парках і на берегах річок потрібно бути обережними, щоб не стати жертвою змії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині сталася дика НП, хлопчик став жертвою нападу отруйної змії. 29 серпня о 19: 30 год.до Сколівської ЦРЛ у стані середнього ступеня тяжкості був госпіталізований 8-річний житель с. Лавочне Сколівського району, якого вкусила змія.