З крихіткою Діаною з Дніпра трапилася біда. Дівчинку з багатодітної сім'ї, де ще троє малюків, потрібно терміново рятувати.

Діана зараз знаходиться в Дніпрі на реабілітації в лікарні імені Руднєва. Медики борються за її життя, пише "Дніпровська панорама".

Діана у віці 4-х місяців поступила в 6-у міську лікарню з гемоглобіном 37 г/л. Дівчинку вдалося врятувати за допомогою дворазового переливання еритроцитарної маси, гормонального лікування і бачення імуноглобуліну, однак, після проведення реанімаційних заходів, організм дитини сильно ослабнув.

Дівчинці необхідно пройти реабілітацію в кілька етапів. На даний момент Діана почала проходити реабілітацію в Центрі матері і дитини ім. Руднєва в Дніпрі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дитині необхідно вводити ліки за допомогою струму, проходити електрофарез, водне витягування хребців шийного відділу, ЛФК, масажі.

Мама виховує чотирьох діток. Діані необхідно пройти реабілітацію. Сім'я просить допомогти фінансово всіх хто зможе. Навіть сама малість зможе подарувати дитині щасливе і повноцінне дитинство.

Як допомогти Діані:

Реквізити картки Монобанк 5375414103733134 Одержувач Коваленко Ольга (мама дівчинки)

Карта ПриватБанк 4731185618913476 Одержувач Коваленко Ольга (мама дівчинки).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі Пекельне полум'я змусило багатодітну сім'ю жити на згарищі: "українці, рятуйте"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У маленької принцеси деформований хребет, потрібна операція- " Риточка мріє ходити"

Також «Знай.иа " писав, що У маленької Українки рак кісток, врятує тільки операція- " Врятуємо ніжку майбутній танцівниці"