У мережі з'явилося відео з місця трагедії в Дніпрі, де молода пара вирішила звести рахунки з життям, вистрибнувши з 8-го поверху. Закохані лежали на асфальті, як зламані ляльки, руки і ноги розкинуті в різні сторони. Біля тіл лежать пелюстки троянд. Про це повідомляє Politeka.

Нагадаємо, що трагедія трапилася сьогодні, 31 серпня, в Дніпрі. Там 16-річна дівчина і 18-річний хлопець вистрибнули з вікна 8-го поверху будинку по вулиці Глінки. Пара, яка приїхала з Києва, знімала цю квартиру в період декількох днів.

Тіло одного з підлітків впало прямо на тротуар, друге лежало біля машин. На кілька метрів від тіл відлетів кросівок когось з них. Українці шоковані такою подією. В соціальних мережах вони залишають співчуття сім'ям загиблих. Вони також відзначають, як важливо розповідати підліткам про цінність життя.

"Люди, не зловтішайтеся, це не та тема, над якою можна жартувати. Це велика трагедія як мінімум для двох сімей… Мої співчуття батькам та рідним загиблих", "Господи, юний народ (діти)!!! Перезавантаження може бути тільки в компі і гаджетах! Співчуваю рідним!", "Дуже шкода. Сумую", "Горе батькам!", "Потрібно дітям вдовбувати, що життя потрібно берегти!", — пишуть українці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Кошмар, батьки не стежать за дітьми, а ті перестають слухати їх, і життя уривається. Дуже сумно", "Мені дуже, дуже шкода. Самогубці глибоко самотні нещасні люди. Дуже шкода молодих людей", "Кошмар, батькам сил пережити горе… Співчуваю", "Люди зовсім з розуму виживають! Який кошмар!", "Сумно… дуже сумно. Молоді", "Дуже шкода... не витримали, але не так само", "Кошмар і жах, молоді люди тільки почали жити і так швидко попрощалися з тим чого не бачили. Співчуваю батькам", — відзначають в коментарях.

Увага! Відео не для вразливих!

Нагадаємо, в центрі Києва школяр впав з висотки.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що всесвітньо відома дизайнер добровільно пішла з життя.

ТакожЗнай.иа" писав, що застрелився відомий український режисер і мандрівник Леонід Кантер.