У понеділок вранці, 3 вересня, неподалік від Кривого Рогу (селище Радушне, Дніпропетровська область) стався витік: зовсім поруч знаходяться склади з хлором, що належать міському водоканалу. Жителі почали терміново евакуювати дітей, які вийшли на шкільну лінійку.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Витік хлору під Кривим Рогом

"У 08:55 рятувальники ліквідували витік, рятувальники облягали водою хлор, що випаровувався. За попередньою інформацією витекло 25-30 кг хлору, загрози людям немає", - розповіли рятувальники

Разом з тим повідомляється, що вже через півгодини після ліквідації витоку в місцеву лікарню доставили жінку 1964 року народження з підозрою на отруєння парами. Постраждала працює оператором хлорних установок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Витік хлору під Кривим Рогом

Також ЗМІ повідомляють, що в цій історії є ще один постраждалий: чоловікові, який знаходився на момент аварії неподалік, різко стало зле, а трохи пізніше почалася блювота.

"Батькам повідомили, що бажано забрати дітей зі школи та дитячого садка. Шкільна лінійка не проводилася. Офіційно населення не повідомляється, заходи по цивільній обороні не робилися", пишуть ЗМІ

Приблизне місце, де сталася аварія

Рятувальники в свою чергу поспішають заспокоїти: зона можливого забруднення не перевищує одного квадратного кілометра, і сюди жоден населений пункт не входить.

Нагадаємо, в Україні фатальний вибух зруйнував будинок і людські життя. В результаті події постраждало двоє людей: 58-річний чоловік та його 56-річна жінка отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в київському кінотеатрі була пожежа, про яку всі мовчать. За словами очевидців, людей посеред фільму попросили залишити кінозал і зберігати спокій.

"Знай.uа" писав, що на території Жовтневого лісництва Вовчанського лісгоспу в Харківській області палає близько 10 га лісової підстилки.