Неподалік від української столиці, в місті Вишгород, хлопець накинувся на 27-річну дівчину і під загрозою смерті зґвалтував. Відомо, що дике злочин стався близько 9 ранку, в цей час, дівчина йшла на роботу.

За інформацією ГУ Національної поліції в Київській області, підозрюваного вдалося затримати протягом доби після нападу. Він вже дав свідчення і визнав провину.

"Незнайомець схопив дівчину за шию. Погрожуючи вбити, він затягнув потерпілу в кущі, де познущався над нею", — зазначили правоохоронці.

За скоєне затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто нагадати той факт, що за короткий проміжок часу в Києві відбулося три згвалтування. Так, 29 серпня біля м "Видубичі" невідомий напав на жінку і, погрожуючи їй електрошокером, згвалтував. Після цього він пограбував свою жертву.

На наступний день майже аналогічний злочин стався у Дніпровському районі. У поліції повідомили, що їм вдалося затримати підозрюваного поряд з місцем події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Дніпропетровщині знайшли мертвою дівчинку 2004 року народження, яка зникла напередодні. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в facebook.

Напередодні до правоохоронців звернулася перелякана мати дівчинки і розповіла, що 7-класниця ввечері пішла в місцевий клуб, після чого безслідно зникла.

Варто нагадати, що в селищі Гореничі (Київська область) в районі вулиці Академічної розстріляли автомобіль Range Rover, в якому знаходився віце-президент Федерації боксу Києва, кримінальний авторитет Олександр Ліщенко (відомий як "Ліча")

Як відзначають очевидці, в результаті стрілянини загинув водій - Максим Ковтуненко, 1994 року народження. Припускають, що сам Ліщенко втік з машини до лісопосадки, щоб там пересидіти небезпеку.

Нагадаємо, спливли деталі звірячого вбивства школярки в Дніпрі.

Як повідомляв Знай.uа, у центрі Києва школяр впав з висотки.

Знай.uа писав, у Києві з колодязя витягли труп.