Учора ввечері в Макарівському районі Київської області затримано 18-річного хлопця, який згвалтував 10-річну дівчинку на подвір'ї школи.

Прокуратурою було встановлено, що дівчинка поверталась додому від знайомих. Біля школи її наздогнав місцевий та застосовуючи психологічний тиск відвів малолітню дитину до шкільного туалету, де вчинив із нею статевий акт, повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Поліція з місця події вилучила одяг гвалтівника та потерпілої, які направлені для проведення експертизи.

На місце події виїжджали начальник відділу Макарівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури, працівники поліції, слідчо-оперативна група.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (згвалтування малолітньої) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: 5-річна дитина випала через поліетиленове "вікно" 14-го поверху

Нагадаємо, що вчора під Києвом, 5-річна дитина випала з вікна 14 поверху. Медикам не вдалось врятувати дитину.