Валізу на коліщатках з розчленованим тілом виявила поблизу залізничної колії в місті Фастів випадкова перехожа і повідомила поліцію, інформує Відділ комунікації поліції в Київській області.

"За словами глави поліції Київської області Дмитра Ценова, під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій вже через кілька годин поліцейський пес привів правоохоронців до будинку підозрюваного у вбивстві та розчленуванні тіла своєї співмешканки. Ним виявився 41-річний непрацюючий місцевий житель", - йдеться у повідомленні.


Як розповів затриманий, під час розпивання алкогольних напоїв між ними виникла сварка, в результаті якої він вдарив жінку по голові. Коли зрозумів, що співмешканка мертва, вирішив позбутися тіла, розчленував його сокирою і ножем.

За місцем проживання підозрюваного поліцейські провели обшук. Правоохоронці виявили та вилучили предмети, що вказують на безпосередню причетність чоловіка до скоєння злочину.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Зараз призначені всі необхідні експертизи, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.


Нагадаємо, у Техасі (США) кілька років тому сталося найжахливіше, що може бути у пристойній, а тим паче – віруючій родині. Американка Ненсі Шор якраз поверталася із церкви додому, навіть не підозрюючи, що на неї там чекає кілер. При чому "замовив" її ніхто інший, як власний чоловік.


Як повідомляв раніше Знай.ua, минулого року українську столицю сколихнули шокуючі подробиці сімейної різанини. Під час сварки син не витримав, узяв до рук ніж і вдарив ним свого батька.

Коли ж зрозумів, що той неживий, - викликав поліцію і здався. Судові справи тривали упродовж року. Врешті решт, суд прийняв рішення щодо убивці, - передають українські ЗМІ.


Також Знай.ua писав про те, що ім'я найвідомішого радянського маніяка Чикатила знають всі, його жертвами стали до 65 осіб. Однак не всім відомо, що у нього були попередники, яких відрізняє не менша жорстокість і нещадність по відношенню до своїх жертв.