У Красноградському районі Харківської області впав вертоліт Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У Харківській області під час гасіння лісової пожежі неподалік від селища Наталіне Красноградського району впав вертоліт Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСЧС). Про це повідомляє Kharkiv today.

За даними обласного управління ДСЧС в Харківській області, на місце події відправили 9 відділень на автоцистернах та вертоліт. Трохи пізніше для гасіння пожежі було задіяно літак АН-32.

Через вітер лісова пожежа охопила хвойну підстилку на площі близько п'яти гектарів. Також вогонь почав підбиратися до приватних будинків.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Попередньо, за словами місцевого населення, це не житлові будинки. Вони знаходяться на околиці селища. Наші фахівці продовжують там працювати", - розповів прес-секретар облДСЧС Ігор Лупандін.

Однак, за словами місцевих жителів говорять, що згоріли житлові будинки - на околиці села, в бік Зачепилівок.

Також місцеві жителі повідомили, що в річку під час забору води впав вертоліт.

"Начебто все нормально з пілотом, ніхто не постраждав. Відразу після цього почав курсувати літак", - повідомили жителі Наталине.

Пізніше про падіння гелікоптера повідомив заступник начальника ГУНП України в Харківській області - начальник Слідчого управління Сергій Чиж, пише УНН.

"В результаті події загиблих немає. Поліція забезпечує охорону громадського порядку", - поінформував Чиж.

Це вже другий вертоліт, що впав за останню добу. Раніше повідомлялось, що на Трухановому острові у Києві розбився гелікоптер. Двоє людей в результаті падіння отримали тілесні ушкодження, їх екстрено госпіталізували. У поліції зазначили, що вертоліт цивільний і належить приватній фірмі

Нагадаємо, в центрі Києва розбився гелікоптер.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Польщі розбився військовий гелікоптер.

Також "Знай.ua" писав, що пасажирський літак здійснив жорстку посадку, втративши двигун.