Місцева поліція зловила і затримала п'ятьох підозрюваних, які підірвали ресторан. Як стало відомо від прес-служби обласної поліції, трагедія сталася напередодні, в ніч на 6 вересня. Злочинці підірвали невідому речовину і значно пошкодили будівлю ресторану.

Поліцейські витратили на пошуки підривників близько дев'яти годин. Як стало відомо пізніше, злочинці проживають в Івано-франківській і Закарпатській областях. Затриманим від 23 до 60 років.

Заведено кримінальну справу за умисне знищення або пошкодження майна. Всім п'ятьом оголошено підозру.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше повідомлялося про вибух у Кривому Розі. В одній із багатоповерхівок стався вибух. Двір заполонили люди і карети «швидкої допомоги». Дві людини постраждали і були відправлені до лікарні, про стан їх здоров'я інформація не надходила. Так само невідомо, чи є постраждалі. На місці події працювали рятувальники. Як стало відомо, причиною аварії був вибух побутового газу, від якого здригнувся весь будинок. На деяких поверхах вилетіли шибки. Квартира, в якій сталася аварія, залишилася без дверей.

Нагадаємо, «Знай.UA» повідомляв раніше, що у центрі Києва сталася пожежа в одному з елітних ресторанів. Загальна площа пожежі становила більше 15 квадратних метрів. Сусідні приміщення були повністю в диму. Під час гасіння пожежі вогонь по витяжці вибрався з будинку назовні. Причиною пожежі називають проблеми з электрощитком. Також виникли складності при гасінні, так як служби не могли більше півгодини дістатися до ресторану. На місці події працювали дві одиниці техніки, а також чергували лікарі. Пожежа була успішно ліквідували. З'явилися фото з місця події.

Раніше «Знай.UA» інформував про те, що на Новій Пошті сталася пожежа. Більше півсотні пожежників і десяток машин зі спецтехнікою гасили полум'я. На складі згоріло багато посилок. Співробітники повідомляють, що пізніше будуть оцінені збитки і користувачам послугами компанії буде компенсований збиток.