Їдкий дим під час займання хімічного заводу в місті Дзержинську Нижегородської області піднімався на десятки метрів, полум'я крім будівель знищило два автомобіля, що стояли біля приміщень. Дана подія потрапила на відеозапис, який встигли зняти очевидці.


Як стало відомо від російських ЗМІ, на хімічному заводі з ємності вилився і запалав розчинник. Полум'я охопило приблизно 300 квадратних метрів площі підприємства. Один чоловік помер, ще один серйозно постраждав.


Раніше стало відомо, що у ще одному місті Росії Тольятті сталася масштабна пожежа: палав завод з виробництва хімічних речовин. Площа пожежі склала 200 квадратних метрів. Як повідомляють очевидці, загинули двоє монтажників, які проводили боротьбу з гасіння пожежи. Конкретна причина події невідома. Допускається версія, що причиною стала ємність з пальним.


Також Знай.UA писав про те, що в Києві загорівся відомий завод. Сталася дана подія в районі станції метро "Почайна". Загорілася будівля "Маяк". Як зазначили очевидці трагедії, загорілися всі 5 поверхів. Слід уточнити, що перед цим рятувальники попереджали про надзвичайну пожежонебезпеку. Причину цього спалаху в МНС не прокоментували.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще


Нагадаємо, раніше Знай.UA стало відомо про те, що в Мукачеві загорілось відділення Нової Пошти. На складі згоріло багато посилок, керівництво зазначає, що всі збитки компенсують відразу ж, як тільки підведуть звіт про їх кількість. Як повідомляють, на терміналі були всі засоби пожежної безпеки. У МНС сказали, що більше півсотні пожежників боролися з гасінням пожежі.