У четвер, 13 вересня, в Солом'янській районі Києва жителі одного з будинку виявили тіло жінки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що жінка випала з сьомого померху будинку. Крім того правоохоронці вже з'ясували, що вона була 1972 року народження.

Також повідомляється, що сусідка померлої повідомила, що вночі почула дуже сильний крик, а підійшовши до вікна помітила тіло жінки, яка вже була на землі. Крім того свідок зазначила, що на руці у загиблої був записаний номер телефону молодої людини. Співробітник поліції зв'язався з ним, і зараз чекає його приїзду.

Варто відзначити, що раніше у Дніпрі у Самарському районі дворічна дівчинка, яку батьки залишили без нагляду випала з вікна. Наразі вже відомо, що трагедії вдалося запобігти через шалену реакцію сусіда, який зумів її впіймати.

"Рятувальники встановили, що дівчинка перебувала в квартирі без нагляду батьків. Вийшла на балкон, стала на стілець, нахилилася і впала через перила балкона на мотузки для білизни поверхом нижче. Дитину врятував мешканець будинку, який зайшов у квартиру і зняв дівчинку з мотузок на балконі", - повідомляють рятувальники.

Також варто відзначити, що у вівторок, 28 серпня, стало відомо, що у Києві з вікна 13 поверху житлового будинку за адресою Алма-Атинська, 39д, випала 15-річна дівчинка. Відомо, що вона впала на так званий "козирок" будинку.

Крім того наразі вже відомо, що дівчина зірвалась вниз під час спроби зробити селфі у вікні під'їзду.

Зазначається, що від отриманих травм дівчинка померла миттєво – медики констатували її смерть. На місці НП були присутні екіпаж патрульної поліції, карета "швидкої допомоги" та слідчо-оперативна група. На даний момент усі деталі пригоди встановлює слідство.

Це не єдиний трагічний випадок у вівторок, 28 серпня в Києві. У Києві на території промзони за адресою Жмеринська, 1, знайшли тіло молодого чоловіка. Щоб звести рахунки з життям, він обмотав навколо шиї ремінь.

Стан львівського студента, який випав із вікна гуртожитку, нормалізувався

Нагадаємо, у Києві дівчина розбилася об дах ресторану.

Як повідомляв "Знай.ua", киян налякав труп під багатоповерхівкою.

Також "Знай.ua" писав, що дивний голий киянин вирішив, що вміє літати, але щось пішло не так.