13 вересня Харків сколихнула стрілянина, яка сталась в районі станції метро "Завод імені Малишева". В результаті інциденту загинула одна людина.

Загиблим при перестрілці в Харкові виявився колишній військовослужбовець Національної гвардії України, ветеран АТО. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

За інформацією співрозмовника видання, в Слобідському районі Харкова співробітники СБУ і "Альфи" проводили слідчі дії за фактом вимагання групою осіб 50 тисяч доларів у приватної фірми. Чоловіка застрелили під час проведення силовиками затримання зловмисників.

"Під час затримання один з передбачуваних порушників спробував дістати гранату, після чого правоохоронцям довелося застосувати табельну зброю", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

В результаті чоловік отримав поранення, несумісні з життям. Його в стані клінічної смерті встигли доставити в лікарню, проте врятувати не вдалося.

Згідно з інформацією видання, загиблому було 23 роки. Харків'янин 1995 року народження був звільнений з військової частини Нацгвардії 26 січня 2018 року. Після він очолював організацію ветеранів АТО в одному з районів Харкова.

Нагадаємо, у Харкові в районі станції метро "Завод імені Малишева" сталася стрілянина, в результаті якої загинула одна особа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 11 вересня під Харковом в ході рейдерського захоплення підприємства "Стратег-Агро" пораненими виявилися сім чоловік.

Також "Знай.ua" писав, у Печерському районі Києва у вівторок увечері, 4 вересня, сталася стрілянина.