Чергові екстим-розваги закінчилися для 16-річного підлітка смертю. На Київщині хлопця уразило електричним струмом, коли той виліз на електричку, щоб проїхатись "з вітерцем".

Про це повідомляє Telegram-канал "ХК"

Інцидент стався в Броварському районі поблизу столиці.

"Учень 10 класу Броварської загальноосвітньої школи №9, нехтуючи правилами техніки безпеки на залізничному транспорті, заліз на дах, щоб покататися, і отримав ураження струмом від високовольтної лінії", - розповіли поліцейські, які прибули за викликом.

Фото 18+

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як стало відомо, юнак проживав разом з матір'ю. З її слів, син тривалий час захоплювався "зацеперством", робив селфі і відео на електропоїздах.

Фото 18+

А нещодавно жінка знову завела серйозну розмову щодо небезпечних захоплеь сина, на що той запевнив, що покінчив з цим. Однак, як виявилось - ні.

Фото 18+

Фото 18+

Додамо, що подібні випадки останнім часом трапляютьсядуже часто. Так в липні цього року черговий сміливець, якому не вистачало гострих відчуттів, мало не поплатився життям. У Києві знайшли на рейках зацепера, якого вразило стурмом, він отримав 50% опіків тіла.

Дивіться: на Львівщині дитина загинула від ураження струмом

Нагадаємо, налогічний інцидент з розвагами на електричці стався на Житомирщині. 10-річний хлопчик отримав сильні опіки тіла при спробі зробити селфі на даху поїзда.

Як повідомляв Знай.ua, 1 вересня, в Києві на залізничному перегоні між станціями "Вишгородська" та "Сирець" електричка збила 38-річного чоловіка. НП сталася близько 20:40. Від удару з потерпілого зірвало практично весь одяг. Інформацію про інцидент повідомив машиніст електрички.

Також Знай.ua писав, ігри на рейках довели підлітка до реанімації. у Росії, місті Калінінграді. Підлітки вирішили погуляти по рейках. І це дивом не вартувало одному з них життя.
Один з підлітків, хлопець заліз на арку залізничного шляхопроводу. Він ухопився за контактну мережу і отримав удар струмом. Від потужного розряду він втратив свідомість і впав на рейки.