За вказаною адресою було знайдено тіло чоловіка без ознак життя. На місце події відразу ж відправився патрульний екіпаж і карета швидкої допомоги.

Стало відомо, що 21-річний чоловік вирішив покінчити з собою. Така інформація з'явилася від видання "Інформатор". Молодий чоловік впав з висоти, але дізнатися, з якого конкретно поверху багатоповерхівки поліцейські не змогли. До того ж, з'ясувалося, що за кілька годин до того, як зважитися на відчайдушний крок, померлий послав прощальне СМС-повідомлення власній дружині.

Як відзначають очевидці, молодий чоловік нібито стрибнув з даху 16-поверхового будинку. На даний момент співробітники правоохоронних органів з'ясовують всі обставини, які могли стати причиною самогубства хлопця.

Раніше стало відомо, що у Києві чоловік вистрибнув з 22 поверху прямо у двір, де перехожі самі накрили його тіло, щоб не постраждала психіка дітей. Відзначається, що самогубство сталося на вулиці Анни Ахматової. Від удару об асфальт чоловік помер на місці. Його тіло жителі двору накрили целофаном, а зверху поклали цеглу, щоб його не забрав вітер. З'ясувалося, що загиблим був 32-річний психічно нездоровий чоловік, який ніде не працював.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай.UA розповідав про те, що в Києві на проспекті Леся Курбаса чоловік випав з 13-го поверху і розбився на смерть. На вигляд йому було 35-40 років.

Крім цього, Знай.UA стало відомо, що у російському місті Білгороді з відділення урології вискочив через вікно 85-річний голий пацієнт. Зазначається, що це була та лікарня, яка раніше прославилася смертельним ударом лікаря в голову пацієнта напередодні Нового року. Стало відомо, що під час огляду геніталій літнього пацієнта, у нього трапилася ерекція. Даний факт обурив жінку-лікаря, на що вона зауважила, що вона не повія, а лікар. Чоловік зазнав ганьби і вистрибнув у вікно, від чого розбився на смерть. Правоохоронці повідомили, що суїцид міг бути зроблений з-за смутку після недавньої загибелі дружини самогубці.