Так, користувачі опублікували загадкові оголошення, які були розклеєні на дверях вагонів українського метро. Відзначається, що заклики були написані від руки. Автор невідомий.

Так, в саморобному оголошенні звучить заклик чоловіків зі всієї земної кулі здатися в рабство жінок України.

"Хлопці всього світу підкоріться і станьте рабами українських жінок і дівчат, тому що їх призначив Господь Бог на планету. Хто буде служити їм, забезпечить своїй душі блаженство і нехай буде благословенний. Амінь", - написано на простому аркуші паперу синіми чорнилами.

Користувачі дивуються, чиїх це рук справа, але висувають різні припущення.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Запоріжжі 18-річна українка заманювала дітей і продавала їх у рабство. Відзначається, що дівчину вдалося затримати. Вона займалася тим, що відправляла жінок і дівчат-підлітків за кордон у сексуальне рабство. Повідомляється, що там дівчина заробляла собі на життя. Проти обвинуваченої розпочато кримінальне провадження.

Раніше Знай.UA писав про те, що на Донбасі збоченець продавав дітей в рабство. Стало відомо, що він був громадянином Росії. Він приїжджав в Україну до знайомого, який за винагороду відправляв дітей в сексуальне рабство. Відзначається, що дітей відправляли таких, які були найбільш податливі (сиріт, дітей з неблагополучних сімей). Подібною діяльністю чоловік займався впродовж 13 років.

Також Знай.UA писав про те, що українки, які перебували в рабстві розповіли, що вони пережили. Дві дівчини зважилися розповісти, як в 17-18 років потрапили в полон під Києвом. Одна з дівчат після втечі залишилася наполовину інвалідом.