На Тернопільщині зі студнтки познущалися її ж одногрупники, які по-звірячому розквиталися через невдалі жарти дівчини.

Про це повідомляє Politekа з почиланням на слова представників відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Зараз двом шістнадцятирічним юнакам інкримінують умисне вбивство, їх затримали та з'ясовують усі деталі інциденту.

"В ізоляторі тимчасового тримання опинилося двоє неповнолітніх. Шістнадцятилітнім жителям одного з районів області інкримінують частину 2 п.12 статті 115 КК України – умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб", – повідомили у поліції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Усе почалося з того, що студентка вищого професійного училища, 23 вересня, разом з однокурсниками відпочивали та розпивали горілку. Запивали алкоголь солодкою водою. Проте спиртного їм не вистачило і вони попросили перехожого докупити вина. Розпивали спиртні напої підлітки у закинутих приміщеннях.

Мешканку Кременецького району із тілесними ушкодженнями та різаною раною шиї доправили до лікарні.

Як повідомляється, під час відпочинку дівчина почала насміхатися над хлопцями. За словесні образи юнаки почали бити подругу палкою. Дівчина намагалася захищатися, але в результаті побоїв втратила свідомість.

"Втратила свідомість неповнолітня після того, як один із одногрупників придушив її. Аби подруга не розповіла про те, що сталося, він схопив скло від розбитої пляшки та тричі спробував перерізати горло", – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Після інциденту хлопці покинули дівчину стікати кров’ю. Самі ж пішли відпочивати далі.

"Десь за годину дівчина прийшла до тями і змогла самостійно дійти до гуртожитку. Вже там комендант викликала швидку", – додали правоохоронці.

За словами медиків, дівчина "народилася у сорочці", адже їй вдалося вижити після побоїв і порізів.

"Скло зачепило кілька разів сонну артерію, але не перерізало її. Стан неповнолітньої середньо-стабільний. Студентка змогла вказати на своїх нападників", – сказали медики.

Наразі з затриманими працюють правоохоронці, а з постраждалою - медики. Всі подробиці з'ясовуються.

Нагадаємо, в Одесі потяг їхав з трупом підлітка на даху.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом збоченець по-звірячому познущався над дитиною.

Також Знай.ua писав про те, що щури напали на маленьку дитину, доки та спала. Вранці її знайшли всю у крові.