У Києві молодий хлопець жорстко вбив таксиста, завдавши йому більше 30 ножових ударів у голову, шию та руки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що 19 хлопець викликав таксі, для того щоб дістатись до села Петропавлівська Борщагівка, що у Києво-Святошинському районі.

Відомо, що по дорозі між водієм і хлопцем виник конфлікт, в результаті якого молодик накинувся на 40-річного чоловік та убив його.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того підозрюваний викинув закривавленого водія з салону авто на дорогу, і викрав автомобіль Mercedes-Benz на іноземній реєстрації.

На викраденій машині хлопець скоїв ДТП. В ході обшуку у хлопця виявили ніж зі слідами крові таксиста.

Прокуратура Київської області повідомила про підозру 19-річному хлопцю в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Підозрюваному загрожує до 15 років в'язниці.

Разом з тим варто відзначити, що знаменита радянська акторка Наталія Андрейченко, яка прославилася на весь свыт своєю роллю у фільмі "Мері Поппінс, до побачення", зызналась про страшну трагедію у її житті. Зірка в ефірі одного з російських ток-шоу наважилась розповісти, як пережила страшне згвалтування у молодості.

Андрейченко розповіла, що жахливий інцидент стався, коли їй було всього 19 років.

За словами знаменитості,все сталося, коли вона викликала таксі. До неї почав чіплятися водій авто, в якому вона їхала. Андрейченко вдалося вибити скло ногами і вона дивом вибралась з машини. раптом до неї пеідбігло двоє чоловіків. які запропонували допомогу.

Потім жінка помітила, як цы покидьки дістали ножі. Акторка стверджує, що після того, як вона вилізла з таксі, до неї почали приставати її рятівники.

"Ми йшли по дорозі, єдине, що я знаю, - був жахливий удар одного з них ззаду мені по голові. Мене звалило. Я відкривала очі закривала, і в цей час почалося щось дуже страшне", - розповіла вона.

Актриса додала, що пізніше цих чоловіків затримали, пізніше їхь заудили та кинули за ґрати на 18 років. При цьому Андрейченко зізнається, що це був найстрашныший епізод в її житті, проте немає нічого такого, через що неможливо пройти, і вона впоралася з цією ситуацією.

На Харківщині рецидивіст вбив таксиста

Нагадаємо, моторошні історії жінок, які пов'язали свою долю з жорстокими маніяками.

Як повідомляв "Знай.ua", троє чоловіків по-звірячому познущались над хлопцем з інвалідністю.

Також "Знай.ua" писав, що неадекват обстріляв таксиста за "місце під сонцем".