У п'ятницю 12 жовтня у Великобританії пройде грандіозний захід. 28-річна принцеса Євгенія Йоркська, внучка королеви Єлизавети II і молодша дочка принца Ендрю виходить заміж за менеджера клубу Mahiki Джека Бруксбэнка.

Принцеса Великобританії виходить заміж

Євгенія Йоркська є директором художньої галереї Hauser & Wirth в Лондоні. Процес одруження буде проходити в каплиці святого Георгія в Віндзорському замку, де навесні в жтом році обмінялися любовними клятвами кузен принцеси, принц Гаррі і Меган Маркл.

Варто відзначити, що на церемонію запросили 1200 осіб. Обряд вінчання проведе декан Віндзора Девід Коннер, а дві пісні в процесі служби виконає Андреа Бочеллі. Крім того, захід повинні зірки Джордж і Амаль Клуні, Елтон Джон, Вікторія, Девід Бекхем, Ед Ширан, Еллі Голдінг та Роббі Вільямс.

На сайті The Telegraph говориться, що боярином жениха буде його брат - Томас Бруксбэнк, принцеса Беатріс – сестра Євгенії буде головною подружкою нареченої. Крім того, в заході братимуть участь діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Пажем буде принц Джордж, а квіткаркою призначили принцесу Шарлотту.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Захід розраховано на два дні. Після обряду королева Єлизавета II влаштує прийом у Віндзорському замку для молодят та запрошених осіб протягом другого дня гостей покличуть на ще одну вечірку.

Варто відзначити, що представники королівської сім'ї зобов'язані дотримуватися дрес-коду під час заходу. Меган Маркл і Кейт Міддлтон не зможуть з'явитися на публіці без головних уборів. Дане правило стосується всіх. Не буде винятком і королева. Також, Кейт і Меган належить бути в денних сукнях.

Британський канал ITV і американський TLC будуть транслювати в прямому ефірі.

Крім того, офіційний канал королівської сім'ї в YouTube буде транслювати захід у 12:00 по Києву).

Не так давно в королівській сім'ї розповіли про важливу подію.

Портал Знай.uа повідомив про те, як Внучка королеви Єлизавети II випадково показала секретний коридор Букінгемського палацу.

на Знай.uа розкрив головну загадку королівського гардеробу.