Складний економічний стан, постійний брак грошей, відсутність будь-яких перспектив не може не позначатись на психіці українців, які через всі ці негаразди перебувають у постійному стресі. Свою знервованість украънці виливають на рідних, знайомих чи й не знайомих людях. Все часто закінчується сварками, скандалами та навіть бійками.

Така ситуація нещодавно сталася у Миколаєві. У тролейбусі з бортовим номером "3032" виникла масова бійка між пасажирами.

Відео конфлікту розмістила вайбер-група # безсахара.

Як свідчать закадрові коментарі, учасниками бійки стали жінка, яка знімає відео, та її донька, а також як мінімум ще двоє чоловіків і жінка. Та судячи з шуму і криків, учасників бійки було більше.

Автор ролика також повідомляє, що спровокувала бійку водій тролейбуса, яка, до речі, продовжувала рух навіть під час скандалу.

Нагадаємо, 4 вересня в Києві сталася масова бійка в маршрутці. Про це повідомила свідок інциденту киянка на своїй сторінці в Facebook. "Побилися той, кому дуло, з тим, хто не поступався місцем старій. Навколишні намагалися їх розняти, в результаті в бійку залучилися 10 людей і маршрутка дивом не перекинулася", - розповіла очевидиця інциденту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Києві стався конфлікт між двома водіями, який переріс у бійку.
Водій таксі з пасажиркою їхав по вулиці Прорізній, коли по дорозі його підрізав водій мікроавтобуса. Практично на перехресті таксист зупинився і вийшов з авто для розмови з іншим водієм. Водій мікроавтобуса також вийшов і без зайвих слів відразу вдарив таксиста по обличчю.
Удар був такої сили, що таксист втратив свідомість, впав і вдарився головою. Водій мікроавтобуса при цьому повернувся в свій автомобіль і зник з місця події.

Також "Знай.ua" писав, на київському сталась масова бійка, яка переросла в стрілянину.