Стали відомі подробиці кривавої трагедії, яка сталася у Львівській області. Там поїзд смертельно травмував сімнадцятирічну школярку. Шансів вижити у дівчини не було – від отриманих травм вона померла на місці події.

Нещастя сталося біля села Княжий міст Мостиського району, повідомили правоохоронці.

У поліції не розкривали всіх деталей трагедії, але розповіли, що подія не була суїцидом.

Місцеві жителі розповіли виданню Обозреватель, що школярка поверталася з роботи, і, ймовірно, так втомилася, що не помітила що наближається поїзд.

"Вона поверталася додому з бази відпочинку, де працювала. Там вся родина працює", - розповіла місцева мешканка, яка знала загиблу сім'ю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами жінки, дівчина з багатодітної родини, яка живе за межею бідності.

"Там навіть діти працюють. 13-річний брат загиблої дівчини вчиться в одному класі з моєю дитиною. Хлопчик приходить до школи і спить на уроках, так як ночами допомагає батькові. Також важко працювала і загибла дівчина… якби не бідність, дитина б залишилася живою!" - каже жінка. Вона також зазначила, що умови утримання дітей в сім'ї незадовільні.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що в четвер 25 жовтня у Львівській області поїзд збив на смерть дівчину. Попередньою версією було самогубство – злидні, постійна втома, антисанітарія і виснажлива праця а до того ж неблагополучні умови проживання не могли не відбитися на психологічному стані дитини. Однак, поліцейські заявили, що факт самогубства не підтвердився.

Також нагадаємо, що у Тернопільській області сталося страшне ДТП: постраждали навіть діти. Автомобіль на величезній швидкості вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з іншою машиною. Двох водіїв і 5 пасажирів обох машин доставили в лікарню, у них важкі травми.Зараз причину ДТП встановлюють правоохоронці. Відомо, що в обох водіїв взяли кров на вміст алкоголю.

А в суботу, 20 жовтня, біля села Мощана, що у Львівській області, сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. На трасі Тернопіль - Львів - Рава-Руська не розминулись фура та автомобіль патрульної поліції.
Як повідомила прес-секретар патрульної поліції Львівщини Мар'яна Шпитака, в результаті аварії один з правоохоронців загинув на місці, другого без свідомості госпіталізували у важкому стані в найближчу лікарню.