Директору фірми, який займався ремонтом дитячого табору "Вікторія" вручили підозру про незаконне присвоєння круглої суми грошей

Табір

Мова йде про 1,7 мільйона гривень. Також повідомляється, що раніше він перебував під домашнім арештом, але суд змінив запобіжний захід на утримання під вартою.


Відзначимо, що в 2017 році в цьому таборі загинули три вихованки творчого колективу. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Одеської області.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


"Керівник товариства з обмеженою відповідністю підозрюється у заволодінні частиною коштів, що надійшли з місцевого бюджету на виконання будівельних робіт в дитячому таборі", - розповів прокурор області Олег Жученко.
У ході розслідування стало відомо, що підозрюваний переводив гроші на нібито фіктивні фірми. Вони, в свою чергу, не виконували цих робіт.

Вони були пов'язані з будівництвом і монтажем. В результаті це могла стати причиною загибелі дітей і переполоху на всю країну. У прес-службі підкреслили, що посадова особа також звинувачують у привласненні бюджетних коштів у сумі 400 тисяч гривень. Ці гроші були виділені з бюджету Харкова на виконання низки ремонтних робіт.


Нагадаємо, що в Одесі вересня минулого року загорівся табір, в якій на той момент знаходилися діти. Страшна трагедія призвела до смерті трьох дівчаток – вихованок творчого колективу. По відношенню до підозрюваного застосовують статті ст. 270 ч. 2 і ст. 367.

Зазначимо, що тоді затримали не тільки директора, але і старшого вихователя, що відповідає за пожежну безпеку. У недбалості підозрювали і колишню заступницю мера Одеси Зінаїду Цвірінько, розслідування щодо якої було завершено 27 квітня.

Нагадаємо, раніше одесити виступили проти спекуляцій на трагедії у "Вікторії": фото, відео.


Як повідомляв портал "Знай.uа" страшний пожежа змусила дитини стрибнути з вікна багатоповерхівки.