У римському метро нещодавно трапилося нечуване. Користувачі оприлюднили відео, на якому пасажир у метро, судячи з усього – українець, влаштував бійку з місцевими.

Італійцю добряче дісталося. На цих кадрах видно, що чоловік від нанесених ударів впав на підлогу, інші намагалися надати йому допомогу.

За такі вчинки влада країни згідно закону інколи висилає мігрантів, тому не виключено, що і нападника чекає та сама доля. Незрозуміло, чому конфлікт не вдалося вирішити словесно, втім саме відео вже розійшлося мережею.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Половина години спектаклю з римськими привітаннями, гімнами, расистськими хитрощами проти насильників та вбивць. Мандрівка закінчується для того, хто постраждав без словесної агресії, йому розбили обличчя, кинули за землю і побили. Ця ненависть зараз виховується і узаконюється без стереотипів. Давайте зупинимо це, поки не пізно", - йдеться в коментарі до ролику.

Дивіться: бійка в італійському метро

ROMA - LIDO ore 21:30 Mezz'ora di performance condita di saluti romani, inni al duce, deliri razzisti contro neri stupratori, violenti e assassini, mentre loro le donne le rispettavano minacciando di sfondare il culo alla prima ragazza che ci passava davanti. Il viaggio finisce con Un ragazzo che , dopo aver subìto senza reagire aggressioni verbali per tutto il tragitto, viene picchiato, SOLAMENTE PERCHÉ INDIANO. Una signora che aveva cercato di mediare finisce con il viso sfasciato gettata a terra e malmenata. Questo odio è alimentato e legittimato ormai senza pudore. Riprendiamoci in mano e svegliamoci tutti prima che sia troppo tardi.

Geplaatst door David Ognibene op Woensdag 31 oktober 2018

Нагадаємо, у Києві чоловік жорстоко розправився з консьєржкою. Як повідомляв "Знай.ua", "День довіри" у Львові обернувся гучним скандалом. Також "Знай.ua" писав, у Росії об'явився малолітній послідовник Чикатила.