У Києві чоловік середніх років жорстоко розправився з консьєржкою. Його зафіксували камери відеоспостереження в будинку. Мотиви злочинця досі не відомі, поліція розшукує підозрюваного. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіціїї у Київській області в четвер, 1 листопада.

Камери зафіксували, як підозрюваний виходить до ліфта і клеїть якийсь папірець біля його дверей. У поліції стверджують, що саме ця людина, чиє обличчя крупним планом вдалося зняти, винен у кривавій розправі над вахтеркою.

Правоохоронці просять відгукнутися всіх, хто бачив цю людину. Прикмети вбивці - вік 55-60 років, міцна статура, зріст 170-175 см, сиве коротке волосся. Підозрюваний міг влаштуватися на роботу двірником, приймальником вторинної сировини, консьєржем або різноробочим.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наголошується, що тіло консьєржки знайшли ще 5 липня 2018 року, але винний не знайдений досі.

У Деснянському районі Києва на вулиці Лисковській в кімнаті консьєржа виявили труп жінки. За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ст 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - сказано в поліцейському повідомленні.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав про моторошної історії з Кривого Рогу. Там парочка влаштувала у себе у дворі своєрідне кладовищі. Парочка злочинців влаштовувала пиятики, а якщо виникали сварки з товаришами по чарці, вирішували їх просто - ножем у шию. Тіла закопували тут же у дворі. Ну, як закопували – когось присипали землею в теплиці, когось прикопали біля паркану. Характерна деталь, яка нагнала ще більше страху – у небіжчиків обрізали вуха і згодовували їх собакам.

Також ми писали про те, що жінка, захищаючи себе і малолітню дочку від ґвалтівника-наркомана, завдала злочинцеві удар ножем прямо в серце.

35-річна австралійка, яка зарізала свого ґвалтівника а потім сховала його тіло, була засуджена до 10 років ув'язнення в колонії. Спочатку жінка завдала удару ножем у серце злочинцеві, а потім порізала його геніталії. Жорстока розправа відбулася всього через кілька днів після того, як Грант Кассар зґвалтував Роксану Пітерс, а потім погрожував зробити те ж саме з її дочкою. Про це пише Mirror.

Повідомляється, що мати напала на чоловіка, коли він прийшов до неї додому і став погрожувати, що якщо вона з ним не переспить, то він добереться до її дочки. Роксана кілька разів вдарила Гранту ножем зі словами "Ти мене більше не зґвалтуєш". Після жорстокої розправи жінка прив'язала труп до своєї машини і провезла так вулицями міста Квінсленда, Австралія, після чого скинула в канаву.

Крім цього, ми повідомляли, що один із самих жорстоких маніяків-вбивць в історії постав перед судом. Його історія шокує і змушує здригнутися, навіть якщо ви не слабонервный.