Медбрат Нільс Хегель, який працював у двох лікарнях Німеччини, постав перед судом в німецькому місті Ольденбург. Чоловік визнав провину в вбивство 100 чоловік.

Звинувачення вважає, що жертвами медика стали щонайменше 36 осіб в одній з лікарень Ольденбурга і 64 людини в медичній клініці міста Делменхорст в Нижній Саксонії.

Були відкриті чергові судові слухання, в ході яких Хегел підтвердив, що згоден з пред'явленими звинуваченнями. У матеріалах зазначено, що медбрат вводив своїм пацієнтам смертельні дози ліків, але залишав можливість повернути їх до життя в останній момент. Проте не всі його експерименти увінчалися успіхом.

Слідчі переконані, що Хегель, ймовірно, вбивав своїх жертв з марнославства, нудьги і бажання похвалитися перед колегами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Жертвами вбивці стали люди у віці від 34 до 96 років. У нього не було особливих критеріїв відбору жертв. Психіатр, який спілкувався з медбратом зазначає, що для нього вбивства були "подібно прийняття наркотику".

На момент початку розслідування щодо Хегеля він вже був під вартою протягом багатьох років. Його затримали ще в 2005 році після того, як ввів пацієнтові ліки, яке йому не було призначено. Тоді його засудили до 7 років позбавлення волі за спробу вбивства.

Вже в 2014 році вимог сімей, чиї родичі померли, коли перебували під наглядом Хегеля, було розпочато другий судовий процес. У 2015 була доведена вина у вбивстві ще людина і йому додали 15 років до строку.

Слідство припускає, що остаточне число пацієнтів, загиблих від рук медбрата, може досягати 200 осіб. Тим не менше, відзначають ЗМІ, зібрати всі докази буде складно у зв'язку з тим, що тіла багатьох загиблих були кремовані.

Нагадаємо, втопила двох дітей: історія матері-вбивці, що потрясла всю Україну, отримала неймовірний поворот.

Як повідомляв "Знай. ua", банду перевертнів, яка вбивала киян через квартир, очолює начальник угро Михайло Швалюк.

"Знай. ua" писав, що російський політик розкрив правду про керченській теракт, цинізм вражає.