35-річна австралійка, яка зарізала свого насильника, а потім сховала його тіло, була засуджена до 10 років ув'язнення в колонії. Спочатку жінка завдала удару ножем у серце злочинцеві, а потім порізала його геніталії. Жорстока розправа відбулася всього через кілька днів після того, як Грант Кассар зґвалтував Роксану Пітерс, а потім погрожував зробити те ж саме з її дочкою. Про це пише Mirror.

Повідомляється, що мати напала на чоловіка, коли він прийшов до неї додому і став погрожувати, що якщо вона з ним не переспить, то він добереться до її дочки. Роксана кілька разів вдарила Гранту ножем зі словами "Ти мене більше не зґвалтуєш". Після жорстокої розправи жінка прив'язала труп до своєї машини і провезла так вулицями міста Квінсленда, Австралія, після чого скинула в канаву.

Наступного дня місцеві поліцейські знайшли тіло злочинця. Слідство встановило, що Грант отримав більше 60 поранень, зокрема ножові поранення в області серця, пеніса і стравоходу. У той же час Роксана визнала себе винною в ненавмисному вбивстві, за що її засудили до 10 років перебування у в'язниці.

За словами судді, загиблий спровокував жінку, яка насамперед повинна була звернутися в поліцію замість того, щоб влаштовувати самосуд. Ще відомо, що Кассар був наркоманом і неодноразово порушував закон. Після того як чоловік зв'язав Роксану і зґвалтував, він увірвався в будинок до власної матері, щоб дістати гроші на наркотичні речовини.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що студентки побили 15-річну першокурсницю, а потім змусили її вилізти з вікна другого поверху і стрибнути з козирка будівлі гуртожитку. В результаті падіння дитина пошкодила шию.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львівській області чоловік під дією алкоголю зґвалтував свою рідну п'ятирічну дочку.

Також портал Знай.uа писав, що чоловіки, які протягом 5 годин знущалися, ґвалтували 16-річну дівчинку, за рішенням Броварського міжрайонного суду вийшли під заставу в 140 тисяч гривень.