Пізно ввечері у вівторок, 6 листопада, розгорілась масштабна пожежа на підприємстві "Дельта Вілмар" біля міста Южне Одеської області.

Про це пише "Думська".

Як повідомляє видання, на територію заводу, який займається виробництвом масел, нікого не пропускають.

Спочатку з-за паркану було видно лише дим, але потім з'явився вогонь.

На місце прибули більше десяти пожежних машин, в тому числі з Одеси, швидка допомога і поліція.

Стало відомо, що НП сталася через загоряння масла в компресорній.

Станом на 20:00 площа пожежі становила 40 квадратних метрів, а через годину вогонь поширився на 1,5 тисячі квадратних метрів. Проводиться евакуація персоналу заводу.

До гасіння залучено 22 одиниці техніки та 75 чоловік, створені три оперативних ділянки і штаб. До місця НП відправлені два пожежних потяги.

Станом на 22:10 у зв'язку із загрозливими масштабами пожежі людей почали евакуювати з усіх підприємств, розташованих поблизу. З "Вільмара" тим часом вивозять ємності з маслом.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вогонь міг охопити семитонних цистерну з аміаком,

о 22:30 стало відомо, що рятувальникам вдалося її прибрати.

Радник глави головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк запевнив, що ситуація хоч і складна, проте на даний момент на місці підрозділи ДСНС локалізують полум'я. Також він додав, що жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, у Київській області в ніч з 5 на 6 листопада у місті Узин згорів приватний будинок. За оперативною інформацією рятувальників стало відомо, що в результаті трагедії загинули діти і жінка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 27 жовтня, близько 7 ранку, в Києві спалахнула масштабна пожежа на одній зі станцій технічного обслуговування.

Також "Знай.ua" писав, в Одесі на морському узбережжі згоріли 16 пляжних будиночків для відпочинку і будівля адміністратора – всього вигоріло 600 квадратних метрів.