Правоохоронці затримали 45-річного жителя Київської області, який використовував своїх двох доньок для зйомок порнографії.

20 листопада поліцейські провели обшук у помешканні зловмисника. Слідчі також підозрюють у сексуальній експлуатації дітей хресного батька обох дівчат – 46-річного киянина.

Як повідомив департамент кіберполіції Нацполіції України, батько за гроші надавав своїх доньок 14 та 15 років у сексуальну експлуатацію українцям та іноземцям. Правоохоронці зазначають, що отримали інформацію про порнопродукцію за участі дітей від австралійських колег, спецпідрозділу "Argos" штату Квінсленд.

Під час обшуку у квартирі підозрюваного правоохоронці виявили предмети порнографічного характеру, фотографії та відео порнографічного змісту за участі неповнолітніх дівчат. Отримані відеофайли чоловік продавав у так званому сегменті мережі Інтернет "DarkWeb".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Окрім того в квартирі збоченця виявили гранату РГД-5, для знешкодження якої залучили вибухотехніків.

Наразі вирішується питання про затримання обох чоловіків в порядку статті 208 КПК України. Обох дівчат вилучать із родини та перевезуть до реабілітаційного центру.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Нагадаємо, викриття "безлюдівского педофіла" - це історія, яка потрясла всю Україну.

Як писав раніше Знай.uа, в Київській області 44-річний громадянин Російської Федерації розбещував малолітню дівчинку.