Викриття "безлюдівського педофіла" - це історія, яка вразила всю Україну, адже ніхто не очікував, що психічно хворий маніяк може жити по сусідству.

Днями у мережі з'явилася листування педофіла з Безлюдівки і запис розмови з його потенційною жертвою. Їх надали ЗМІ батьки, які, власне, і затримали збоченця.

Усе почалося з того, в Безлюдівці, що на Харківщині, літній чоловік підходив до дітей біля школи і роздавав свій номер телефону. Батьки занепокоїлися і вирішили заманити педофіла на зустріч за допомогою 12-річної дівчинки. Там чоловіка затримали власними силами і передали в поліцію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За словами батьків, педофіл поширював записку з номером телефону серед дітей і просив йому дзвонити. Коли школярі набирали його, чоловік пропонував навчити їх займатися сексом. Одна з мам зателефонувала збоченця, зімітувавши дитячий голос, і почала з ним листування.

"Через день він призначив зустріч, дуже напрошувався приїхати. І батьки вирішили зробити засідку. Далі дівчинці 12-ти років телефон, на який він їй подзвонив, коли приїхав, і сказав йти в сторону кар'єра. Тільки щоб вона йшла попереду, а він ззаду. Батьки його одразу ж схопили", - розповідають очевидці.

У мережі було оприлюднено аудіозапис телефонного дзвінка.

В поліції підтвердили, що в Безлюдівці батьки зловили педофіла, і повідомили, що підозрюваний чоловік затриманий. Особистість збоченця встановлена: йому 66 років, чоловік постійно проживає в Харкові. Відкрито справу за ч. 2 ст. 156 КК України ("розбещення неповнолітніх").

поліція
поліція

Якщо вина підозрюваного буде доведена в суді, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Київській області 44-річний громадянин Російської Федерації розбещував малолітню дівчинку.


Як писав раніше Знай.ua, батько-педофіл, який жорстко познущався над власною донькою не тільки знімав її у порнографічному відео, а й регулярно глумився над власним дитям.


Також Знай.ua писав про те, що одеська поліція втрутилася в скандал, який спалахнув через рекламу елітного білизни, в якій знімалися діти.