Одеська поліція втрутилася в скандал, який спалахнув через рекламу елітного білизни, в якій знімалися діти.

Цю інформацію повідомляє "Политека".

За словами глави департаменту ювенальної превенції Нацполіції Лариси Зуб, батьки 12-річних дітей, які дали дозвіл на зйомку в білизні, будуть притягнуті до відповідальності.

Зуб зазначила, що найближчим часом планується проведення низки експертиз.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Зараз проводяться експертизи, після яких слідчий зможе прийняти рішення і кваліфікувати необхідну статтю. До відповідальності будуть притягнуті батьки школярок" Лариса Зуб

Вона переконана, що поява таких знімків в мережі може зіграти як проти дітей, так і проти батьків злий жарт.

"Люди з порушеною психікою можуть зацікавитися подібними фотографіями, які були оприлюднені в мережі. Аж до того, що ці люди захочуть дізнатися адресу і спробують вистежити дитину" Лариса Зуб

Нагадаємо, одеська дизайнер Алла Френкель викликала гнів у мережі. Українців сколихнула нова реклама білизни "преміум-класу". Також свою оцінку діям дизайнера дав і уповноважений Президента з прав дітей Микола Кулеба, жорстко засудивши дизайнера і батьків.

На сторінці бренду "майстрині" "Instagram" оприлюднені фото нової колекції, на яких маленькі дівчата відверто позують в білизна.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", одеський дизайнер нещодавно представила публіці свою нову колекцію дитячого одягу, розроблену спеціально для місцевого Тижня моди. Але знімки показали – ці роботи більше вже натякають на "дорослість", і навіть відверто порушують права юних моделей.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що син Вікторії Бекхем, 19-річний Бруклін Бекхем, опублікував в Instagram фото своєї матері, яке викликало гучний скандал.