Кровожадна подія сталася в Бучацькому районі Тернопільської області. Двоє чоловіків постраждали від нападу скаженого вовка.

Про це повідомили в місцевому виданні "Погляд".

У районну лікарню доставили 67-річного жителя села Белявинцi. Лікарі поставили діагноз "кусані-рвані рани обох кистей рук, лівої долонної поверхні лівої руки, пальців лівої і правої руки, нижньої третини правого передпліччя".


Пробравшись у домогосподарство, хижак застав потерпілого зненацька. На його тілі лікарі нарахували понад 20 укусів різного ступеня тяжкості.

Через деякий час у цю ж лікарню був доставлений ще один постраждалий - 46-річний житель села Старі Петликiвцi. Чоловік зіткнувся з вовком лицем до лиця у дворі власного будинку.

Після огляду лiкарями другому постраждалому визначили діагноз "кусана-рвана лінійна рана правого передпліччя". Йому "пощастило" більше, ніж першому чоловіковi.

Лікарі провели курс профілактичних щеплень проти сказу для кожного з потерпілих. За словами медиків, зараз життю чоловіків нічого не загрожує.

Розібратися з вовком доручили місцевим мисливцям. Через небезпечну ситуацію хижака було вирішено застрелити.

Мисливці і медики рекомендують жителям населених пунктів, наближених до лісів, бути уважнішими і обережнішими. Взимку хижакам набагато важче добувати їжу, через що вони стають набагато небезпечнішими.

Також лікарі нагадали про необхідність щеплення від сказу.

Нагадаємо, ранiше Супрун розповіла, як уберегти себе і дітей. Скажені тварини атакують.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", нашестя вовків сколихнуло Україну. Нога зламана, живіт розірваний.

Також "Знай.uа" писав про те, що українців попередили про нашестя вовкiв. Бережіться!

Також раніше видання "Знай.ua" повідомляло, що на Донбасі з'явилася нова загроза. На жителів прифронтових районів нападають скажені тварини-хижаки.