Знайома загиблого півзахисника молодіжної команди "Локомотива" Олексія Ломакіна розповіла важливі подробиці з життя спортсмена, передає канал "360".

За словами дівчини, 18-річного спортсмена не могли отруїти. Також вона зазначила, що Ломакін не був схильний до депресій.

Знайома півзахисника розповіла про його ставлення до алкоголю:

"Льоша пив рідко, тому що у нього вічно були тренування, він не дуже любив це заняття".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дівчина каже, що Ломакін ніколи не пробував наркотики:

"Вживати він не міг, бо не пробував. Можливо, його могли отруїти. Він нічого поганого не говорив, ніколи не скаржився, депресій у нього не було".

Нагадаємо, 18-річний хавбек московського Локомотива Олексій Ломакін був знайдений мертвим через два дні після зникнення.

"У Москві загинув футболіст молодіжної команди Локомотива Олексій Ломакін. Подробиці трагедії з'ясовуються. Ломакін прийшов в Академію Локомотива в 2007 році і був її вихованцем. У вересні Олексію виповнилося 18 років. ФК Локомотив шокований трагедією і приносить співчуття рідним та близьким Олексія", – йдеться у заяві на офіційному сайті клубу.

18-річний футболіст 30 листопада виїхав на процедури в медичний центр Локомотива, а на наступний день перестав підтримувати зв'язок. Пізніше один футболіста в ході бесіди з матір'ю Ломакіна пояснив, що вони пили алкоголь і він не пам'ятає, де проводили час. Телефон Ломакіна був виявлений 2 грудня в автомобілі столичного таксі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що 25 листопада помер нападник "Динамо Київ" Віктор Каневський. Канівський помер на 83 році життя в Брістолі, США.