Відомий російський співак і музикант, який був популярним у 90-ті, Олександр Розенбаум летів в літаку Москва – Сімферополь, коли йому довелося згадати навички першої медичної допомоги і надати таку допомогу пасажирці літака, яка летіла з ним одним рейсом.

Одній із попутчиць співака стало погано і вона втратила свідомість під час рейсу з Москви до Сімферополя. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook очевидець події, керівник інформаційного агентства News Front Костянтин Книрик.

"В економ класі лікаря не виявилося, а з бізнесу, як ні в чому не бувало виходить дійсно лікар за освітою і першої професією, один з моїх улюблених виконавців – Олександр Якович Розенбаум", — розповідає Книрик.

Розенбаум зробив пасажирці штучне дихання, а в аеропорту окупованого Сімферополя жінку передали медичним працівникам швидкої допомоги. Мало хто знає, що Олександр Розенбаум має диплом лікаря-терапевта, він у свій час працював у швидкій допомозі і є полковником військово-медичної служби у відставці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Розенбаума знайшли смертельну недугу. Відомий російський співак Олександр Розенбаум хворий на рак. Відомо про це стало під час зйомок передачі "Пусть говорят" на Першому каналі, героєм якої став нині покійний Йосип Кобзон. Мова на передачі зайшла і про онкологію — сам Кобзон понад 13 років боровся з цією недугою. Народний артист розповів, що регулярно обстежується в одній з московських клінік. Під час розмови він згадав, що сюди приїжджають лікуватися і інші російські знаменитості — у тому числі Буйнов, Крутий, Рюміна.

Нагадаємо, Розенбаум повернувся з Саратова з поламаними ребрами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що російські зірки намагаються пролізти в Україну з концертами.

Також портал "Знай.uа" писав, що Путін обзавівся армією зомбі, соцмережі в істериці.