У віторок, 11 грудня, стало відомо про шокуюче самогубство у Харкові.

поліція
поліція

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на повідомлення харківських правоохоронців.

У повідомленні йдеться, що нотаріус наклала на себе руки, повісившись у власному офісі.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Подробиці суїциду шокують: у вівторок, 11 грудня, близько 9:30 у офісному приміщенні на вулиці Сумській тіло 46-річної жінки виявила її помічниця, яка прийшла на роботу. За викликом виїхала оперативно-слідча група. Поліція проводить огляд місця події й опитування можливих свідків.

Відомості про подію внесено до Журналу єдиного обліку правопорушень, вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даними джерел у правоохоронних органах регіону, жінка працювала нотаріусом і, ймовірно, наклала на себе руки в приміщенні свого офісу. Перевірка триває.

Нагадаємо, у Ліверпулі знайшли тіло дівчини, чиєю красою захоплювалися тисячі людей. Ріган Коллінсон працювала косметологом, до неї завжди стояла черга клієнтів.

За кілька годин після того, як вона вирушила до салону, виявилося, що дівчина мертва.

Ключова версія копів: Ріган наклала на себе руки. Єдиний, хто сумнівається у цьому – її найближчий друг. З самого ранку вони проводили час разом, вона жартувала та сміялася, а потім у доброму гуморі пішла на роботу.

Раніше Знай.uа писав про те, що відома ведуча перервала ефір і вийшла зі студії: мабуть в цей момент вона прийняла трагічне рішення, пише Politeka.

Як повідомляють ЗМІ, ведуча радіостанції BBC Radio Shropshire Вікі Арчер раптово перервала ефір. Вона вийшла зі студії, сказавши колегам, що їй потрібна перерва. Після цього жінка повернулася до себе додому і звела рахунки з життям.

Тіло радіоведучої було виявлено її вітчимом, який заїхав до неї, щоб полагодити плиту. Після безуспішних спроб достукатися у двері, чоловік вирішив залізти у вікно, після чого і виявив мертву Вікі Арчер.

Також Знай.uа повідомляв, що в Росії трагічно загинула 15-річна чемпіонка Росії з панкратіону Ірина Рибнікова.