У Києві на Троєщині знайшли повішеного чоловіка. Він наклав на себе руки прямо біля дверей своєї квартири, повісившись на власному ремені. Це сталося за адресою вул Милославська, 47, на 8 поверсі 22 поверхового будинку, повідомляє видання Інформатор. Прибулі на місце медики вже нічим не змогли допомогти чоловікові. Видовище було справді страшне – опухлий вивалений язик, гримаса удушення на обличчі і странгуляційна борозна. У слідства не виникло ніяких сумнівів, що мучжинча позбавив себе життя сам, проте на всяк випадок, версії ще перевіряються.

Рятувальників викликали близько 07:20. Попередньо, чоловік жив з дружиною, в одній з квартир на даному поверсі. Пізно ввечері або вночі, по дорозі додому, чоловік вирішив покінчити з собою з нез'ясованих причин.

При чоловікові документів не виявили, однак пізніше встановили, що в одній з квартир проживає його дружина. Померлому було 40 років. Що стало причиною такого вчинку — встановить слідство. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна.

Як раніше повідомляв Знай.uа – повернувся з війни і загинув на мирній землі. Зниклий киянин, який пройшов війну, вистрибнув з вікна власної квартири. Фото 18+. Посеред білого дня виявили труп чоловіка. Тіло лежало на пандус біля першого під'їзду в калюжі крові.

Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 07:00. Про трагедію Джерело дізнався на місці події.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як розповіли правоохоронці, чоловік 1990 року народження зник ще 4 грудня. Він жив у сусідньому будинку. За попередньою інформацією, вранці молодий чоловік прийшов у перший під'їзд і піднявся на 14 поверх. Там він розпивав спиртні напої. а потім, набравшись сміливості, вистрибнув з загального балкону.

Нагадаємо, Кривава драма в Дніпрі: чоловік порушив правила дорожнього руху і з горя застрелився.

Напомним, Харківського нотаріуса знайшли повішеною у власному кабінеті.

Раніше Знай.uа писав про те, що відома ведуча перервала ефір і вийшла зі студії: мабуть в цей момент вона прийняла трагічне рішення, пише Politeka.

Також Знай.uа повідомляв, що в Росії трагічно загинула 15-річна чемпіонка Росії з панкратіону Ірина Рибникова.