У Київській області затримали чоловіка, який жорстоко вбив жінку на будівництві. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Київської області.

"Два дні знадобилось працівникам Києво-Святошинського відділу поліції, щоб встановити підозрюваного у вбивстві. 28-річний житель Полтавщини затриманий у порядку ст. 208 КПК України і за скоєний злочин йому загрожує довічне ув’язнення", - йдеться в повідомленні.

Тіло знайшли на території будівництва в Софіївській Борщагівці. Загинула 43-річна жінка. Її понівечене тіло зловмисник закидав одягом. Поліція затримала вбивцю же через два дні після скоєння злочину. Ним виявився 28-річний житель Полтавської області. Його затримали, в скоєному він зізнався.

Правоохоронці встановили, що чоловік вже відбував покарання за вчинення замаху на умисне вбивство і звільнився з місць позбавлення волі в минулому році достроково. У Київську область він подався на заробітки. У Софіївській Борщагівці він влаштувався різноробочим на будівництво, де познайомився з 43-річною жінкою, яка приїхала з Львівської області в пошуках роботи.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після знайомства і спільного вживання алкоголю він запропонував жінці вступити з ним в інтимні стосунки, на що вона не погодилася. Після відмови він схопив жінку за волосся та бив її головою об металеві труби. Потім узяв дерев'яний брус довжиною 2 м і продовжував наносити їй тілесні ушкодження. Коли чоловік побачив, що жінка мертва, прикрив тіло одягом і пішов спати. Затримали підозрюваного на тому ж будівництві під час роботи.

Нині йому інкемінують підозру в скоєнні умисного вбивства. Покарання за це - довічне ув'язнення. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу - утримання під вартою. Поліція продовжує слідство.

Нагадаємо, у неділю, 16 грудня, в харківському аеропорту поліція спіймала ймовірного замовника вбивства відомого активіста та борця з корупцією віталія Олешка ("Сармат").

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", українцям показали відео зі слідчим експериментом під час розслідування нападу з кислотою на херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Також "Знай.ua" писав, що на Закарпатті затримали винуватця резонансного вбивства. 24-річний чоловік вбив свою землячку. А пізніше розправився з власною матір'ю.