У Львівській області вчора, 25 грудня, суддя Львівського апеляційного суду за кермом іномарки збив на смерть пішохода.

Про це повідомили у прес-службі територіального управління Державного бюро розслідувань.

Зазначається, що слідчі територіального управління ДБР розслідують обставини ДТП за участю судді, в результаті якого загинув 69-річний пішохід.

"Пригода сталася близько 19:30 на автомобільній дорозі Київ-Чоп, поблизу одного із сіл Миколаївського району Львівської області. Суддя, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen, на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на пішохода. Чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер в лікарні", - йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП, яке призвело до смерті потерпілого, слідчі Державного бюро розслідувань розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкцією статті передбачається можливість позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Зараз тривають слідчі дії, встановлюються обставини події. І чи відбуватиме покарання представник львівської феміди незабаром стане зрозуміло.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що неадекват протаранив натовп на повному ходу, є постраждалі: за секунди свято перетворилося на трагедію.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа": київська маршрутка стала могилою для пасажира: моторошні подробиці.

Також "Знай.uа" писав, що столичний таксист пошкодив чотири автомобілі, а в кінці покинув свій прямо через вікно.