Бойовики продовжують порушувати перемир’я на Донбасі, поранено двох українських бійців, проте втрати окупантів значно вищі.

Протягом доби 30 грудня, бойовики двічі обстріляли українських захисників Донбасу. Про останні події повідомили у прес-центрі ООС.

“Опорні пункти наших військ були обстріляні з БМП-2 в районі селища Новотошківське на Луганському напрямку та з гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку”, – йдеться у ранковому зведенні.

Жоден український боєць 30 грудня не постраждав.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Разом із тим, розвідка доповіла про ліквідацію одного та поранення ще одного окупанта.

Після опівночі, 31 грудня, бойовики з мінометів калібру 120 мм обстріляли захисників Новотошківського та з мінометів калібру 82 мм та гранатометів обстріляли бійців ЗСУ поблизу Кримського.

В ході ворожих обстрілів, двоє бійців ЗСУ отримали поранення.

За даними розвідки, протягом поточної доби двох окупантів було знищено та трьох поранено.

Таким чином, окупанти за неповні дві доби втратили трьох найманців, ще четверо поранені.

Нагадаємо, ЗСУ потужно привітали окупантів із святами: 3 вбитих, 4 поранених, запам’ятають надовго.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, відбулося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати.

Також Знай.ua писав про те, що у мережу виклали найсвіжіші кадри з тимчасово окупованої російськими терористами Горлівки, на яких можна побачити порожні вулиці і абсолютну відсутність життя біля магазинів і будинків.