На горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, відбулося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати.

Про це стало відомо з Facebook ветерана АТО Олександра Грому.

На лінії фронту оголосили перемир'я перед Новим роком. Але гібридна армія Росії не дотримується домовленостей, продовжуючи провокації. Конфлікт загострився під окупованій Горлівкою.

"На горлівському напрямку щось занадто багато карет швидкої допомоги шастає", - повідомляє ветеран АТО, натякаючи, що проблеми терористів – зовсім не через ВСУ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Блогер показав будні недобитків Путіна на Донбасі: від "захисника" до непотрібного бомжа

У мережі показали, як керівники псевдореспублик поважають і піклуються про "захисників молодої держави".

Про це написав журналіст Денис Казанський в Twitter, публікуючи відповідні знімки.

зокрема, блогер зазначив, що бойовик "ДНР", який у боях проти українських воїнів отримав важкі поранення, зараз проживає в хатині, яка мало нагадує будинок та ще й без жодних виплат і допомог.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Новий Рік в стилі Мотороли: бойовики зганьбилися "подарунками", тверезі ліфти і унітази за графіком

У Луганську Нового року окупаційна влада вирішила зробити подарунок місцевому населенню. У ніч з 31 грудня на 1 січня ніч будуть працювати ліфти у багатоповерхових будинках, які зазвичай працюють тільки вдень, повідомляє Politeka.

"Чудові новини. Ліфти в Луганську на Новий рік будуть працювати всю ніч. Як при бандерівцях!" — іронізує журналіст Денис Казанський, який показав на своїй сторінці в Facebook відповідну публікацію.

Також Знай.ua" писав про те, що Вбитого ватажка бойовиків зібралися судити: стала відома дата

29 січня у Павлограді Дніпропетровської області розпочнеться судове засідання над ватажком загону "Сомалі" Михайлом Товстих, який більш відомий як "Гіві". Він був ліквідований у Донецьку ще в лютому 2017 року.

У суді підтверджують, що до них надходило кримінальне провадження над мертвим терористом.