В Запоріжжі поліцейські затримали хулігана, який кинув петарду біля машини місцевого жителя, а потім, у відповідь на зауваження, вистрелив у ногу чоловікові. Чоловік неадекватно відреагував на зауваження її господаря. Потерпілим виявився активіст "АвтоЕвроСилы" Влад Погорєлов.

Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполиции, про інцидент копам стало відомо від лікарів міської лікарні, куди з тілесними ушкодженнями доставили потерпілого.

"Поліцейські встановили, що біля будинку по вулиці Новокузнецькій у Запоріжжі невідомий кинув піротехнічний засіб, яка вибухнула біля автомобіля місцевого жителя. Коли останній зробив зауваження чоловікові, між ними виник конфлікт", – йдеться у повідомленні.

В ході сварки зловмисник наніс тілесні ушкодження власнику авто, а потім дістав пістолет і зробив кілька пострілів у бік останнього, потрапивши при цьому в ногу потерпілого. Після цього хуліган сів в автомобіль, де знаходився його товариш, і поїхав з місця події.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів, в ході яких виявили машину, на якій зник хуліган, у дворі будинку по вулиці Стешенко, а невдовзі встановили і особу підозрюваного. Місцевий мешканець 1981 року народження був затриманий, у нього вилучили пістолет ПМР.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Затриманому вже повідомили про підозру у скоєнні злочину за статтею "злісне хуліганство", яка передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що чоловік знайшов рідних мертвими в переддень Нового року: поліція затримала главу сімейства.

Як повідомляв портал "Знай.uа": лідера "Авто Євро Сили" в Запоріжжі Влада Погорєлова жорстоко побили за зауваження не кидати петарди.