Оприлюднені фото чоловіка-собачника, якого підозрюють у скоєнні вбивства на території ЖК "Французький квартал" в Києві.

Про це повідомляє styler.rbc.ua.

Камери відеоспостереження зафіксували зловмисника. На скрінах видно, що вбивцею молодого киянина є чоловік кавказької зовнішності з бородою. Він вигулював двох собак. Одна з них імовірно алабай.

Зріст злочинця приблизно 185 см, на вигляд близько 35 років. На чоловікові були одягнені темна куртка і світлі штани.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На сторінці "Київ Оперативний" звернулися до всіх жителів столиці, і не лише, з проханням допомогти у впізнанні злочинця. Всіх, хто знає або володіє будь-якою інформацією про його місце перебування просять звертатися в поліцію або анонімно написати в групу "Київ Оперативний".

В коментарях під постом користувачі розділилися в думках. Одні стверджують, що якщо чоловік дійсно собачник, то його можуть упізнати собачники.

"Собачники з району знають всіх, а такого не складно запам'ятати. Справа однієї години", - впевнена Ірина Шарикіна.

"Знайдуть! Собачники всіх собак в окрузі знають. Вичислять", - написала Тетяна Панасюк.

Тим не менше, частина користувачів вважають, що чоловік вже давно збрив бороду і втік з міста.

"Я думаю, він вже бороду поголив", - написав Станіслав Поплавський.

Нагадаємо, що загиблим від одного удару кавказця-собачника в центрі столиці був співробітник Управління держохорони 26-річний Василь Хмелюк.

Як повідомляв раніше Знай.uа про звіряче вбивство цілої родини у Вінниці продовжує обростати неймовірними чутками.

Чоловік, якого підозрюють у жорстокій розправі над двома власними дітьми і жінкою напередодні Нового року, міг мати іншу сім'ю на стороні.

Знай.uа писав про те, що за кілька годин до Нового року у Вінниці було скоєно страшне убивство.

Згідно з інформацією, житель Вінниці, прийшовши додому, застав трупи своїх рідних – матері, дружини і сина. Живою залишилася тільки трирічна донька, яку з тяжкими травмами голови госпіталізували.