У Вінниці в одній з квартир сталося групове вбивство. Виявлені тіла двох жінок і хлопчика. Трирічну дівчинку госпіталізували в реанімацію з травмами голови.

Про моторошний злочин, вчинений в переддень Нового року, повідомило регіональне управління Нацполіції у понеділок, 31 грудня.

Згідно з інформацією, житель Вінниці прийшовши додому застав там трупи своїх рідних – матері, дружини і сина. Живою залишалась лише трирічна донечка, яку з тяжкими травмами голови госпіталізували.

"Швидку допомогу викликав вінничанин, який повідомив, що виявив у своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну жінку і 7-річного сина. Лікарі швидкої підтвердили смерть трьох осіб. Також в квартирі знаходилася 3-річна дівчинка з тяжкими травмами голови, яку госпіталізували", – йдеться у повідомленні.
Однак, лікарям не вдалося врятувати дитину. Травми, отримані 3-річною дівчинкою, виявились несумісними з життям. Під час надання медичної допомоги вона померла у лікарні.

На місці події зараз працює слідчо-оперативна група поліції, криміналісти. Проводяться першочергові слідчі дії, зокрема, огляд місця події. За попередньою інформацією, жертв вбили, завдавши сильних ударів по голові.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

На момент приїзду поліцейських в квартирі знаходився чоловік, який викликав швидку. Він доставлений у відділ поліції для з'ясування всіх обставин.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за статтею про умисне вбивство кількох осіб (ч. 2 ст. 115 КК України). За такий злочин передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, у польському місті Вроцлав 30-річний українець з незрозумілих причин спершу напав на жінку з ножем, а пізніше покінчив життя самогубством. Інцидент стався 29 грудня.

За даними місцевих правоохоронців, громадянин України намагався скоїти напад на співробітницю місцевого автовокзалу, але їй вдалося втекти.

Зловмисника спіймали і закрили в одному з господарських приміщень,чекаючи на приїзд силовиків. Однак, чоловік скоїв суїцид - ножем перерізав собі горло. Медики, які прибули за викликом, не встигли його врятувати.

Як повідомляв портал Знай.ua, українського депутата вбили на очах у дружини і доньки

Також Знай.ua писав, в Індустріальному районі Харкова знайшли тіло чоловіка із жахливими пораненнями.