В Індустріальному районі Харкова знайшли тіло чоловіка із жахливими пораненнями. Сталося це під ранок 30 грудня, на вулиці Зеленодольській.

За даними обласного управління поліції, чоловік загинув від вибуху гранати. На місці НП працювали оперативники і вибухотехніки. Вони виявили поруч із трупом запал гранати РГД-5.

Відкрито кримінальне провадження. Особа загиблого та всі обставини НП встановлюються. Попередня версія, яку розглядають правоохоронці, це самогубство.

Втім, це не останній інцидент у Харкові та області. Зокрема, днями в ході сварки 50-річний зловмисник вдарив ножем потерпілого. Від отриманої травми 34-річний чоловік помер на місті. Інформація про виявлення тіла молодика у приватному домоволодінні по вулиці Шлюзовій надійшла до чергової частини Немишлянського відділу поліції 28 грудня близько 8:50.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво відділу поліції. Зі слів господаря будинку, напередодні він розпивав спиртні напої з двома малознайомими. Ввечері він заснув, а коли прокинувся вночі, виявив тіло одного з гостей на полу.

З місця події вилучено речові докази. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується в слідчому ізоляторі.

Дивіться: У Харкові поліцейські затримали чоловіка, який відкрив стрілянину

Нагадаємо, у Хмельницькій області сталася страшна ДТП: недалеко від селища Давидківці вантажівка влетіла у покинуте кафе. Як повідомляв "Знай.ua", у Харкові покінчила з собою 15-річна дівчинка, вистрибнувши з вікна багатоповерхівки. Також "Знай.ua" писав, у Тернопільській області школярка померла під час новорічного свята.